Doordat we gebruik maken van de beste grondstoffen, een modern machinepark en vakmanschap, kunnen we een betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand eindproduct garanderen.

Niegel profielen:
oog voor detail

Niegel is een modern profielommantelingsbedrijf. De gespecialiseerde werkwijze wordt gekenmerkt door kennis van zaken en een up-to-date machinepark. Bij de inkoop wordt al zeer nauwkeurig te werk gegaan. We gebruiken alleen de beste grondstoffen en controleren de materialen vanaf binnenkomst tot en met de aflevering, wat zorgt voor een constante kwaliteit. Dit is een van de belangrijkse vereisten voor een hoogwaardig product. Goed geoutilleerde transportondernemingen zorgen voor een just-in-time en schadevrije levering door heel Europa.

Niegel profielen:
praktisch niets is onmogelijk

Mede door gebruikmaking van geavanceerde gereedschappen en apparatuur is het voor de vakkundig opgeleide medewerkers een uitdaging om dagelijks, met veel enhousiasme, een goed product te vervaardigen. Praktisch niets is onmogelijk: kleur, vormgeving of formaat. In onze eigen gereedschapslijperij vertalen wij uw ideeen in een uniek stuk gereedschap, zodat we precies naar uw wensen kunnen produceren. Foutvrije lengtes en structuurgelijkheid geven weinig tot geen afval.

Meer informatie?

We informeren u graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij informeren u graag over alle mogelijkheden.